Skrik och gap

Nog för att Oskar var hyfsat skrikig och gnällig som bebis de första månaderna men lillebror är tyvärr värre. :039:
Han är i princip aldrig nöjd, känns det som. Speciellt inte på eftermiddagen och kvällen.
Som tur är sover han ganska ok på dagen och natten, dock märks det att det är något som inte riktigt stämmer för han gnyr och låter mycket mer än vad han brukar göra när han sover. Och de där riktigt långa maratonsovningarna han hade på dagarna innan (3-4 timmar) har han inte haft de senaste dagarna.
I lördags var det riktigt jobbigt på kvällen, han var helt hysterisk bitvis och det spelade ingen som helst roll vad eller hur vi gjorde. Boven i dramat var förmodligen besöket hos farmor och farfar på eftermiddagen.
Vilket innebär att jag inte åker iväg med honom de närmsta dagarna, förutom till förskolan givetvis.
Och ska vi hälsa på folk inom det närmaste får det bli på förmiddagen, då är han som mysigast. :037:
Jag hoppas på att det är ett utvecklingssprång och att det snart är över. Det är riktigt jobbigt att höra hans gnälljud och skrik så mycket. Dessutom känner jag mig otillräcklig som förälder när jag inte kan trösta mitt barn. :039:
Tills nästa torsdag får han gärna kommit över språnget, då har jag beställt tid hos frissan. I och för sig är det på förmiddagen så det ska nog gå bra ändå. :037:

Med Oskar är det bra, förutom en liten lätt förkylning. Det är ju dock inget ovanligt så här års. Vi puffar med astmamedicinen och sedan i förrgår kväll har vi ställt in luftfuktaren inne i hans rum. Det har underlättat mycket och han har knappt hostat något på nätterna alls. :037:
Han är en sådan underbar storebror så det är en fröjd att se och höra, han är jättegullig mot sin lillebror. Han klappar och gullar med honom och är väldigt mån om att han ska ha det bra, med gosedjur och napp och allt.
Det är bara jag och Micke som får ta en massa skit från honom. :024:

Gjorde lemoncurd inför grannbesök (som aldrig blev av tyvärr) igår och den blev riktigt god! :037:

 

Dagens frukost (efter fsklämning och placering av lillebror i vagnen ute): kesoplättar med grädde, bär och kokosflingor. Mums! :037:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.