Oskars födelsedag

Oskars 2-årsdag blev något lugnare än 1-årsdagen. Vi valde att bara bjuda den allra närmaste släkten, d.v.s. Bubbens mor- och farföräldrar, morbror, farbror med familj, gammelfarbror samt gammelfarmor. In alles 11 vuxna och 3 barn.
Vädret var helt perfekt och vi dukade långbord på altanen. Det enda smolket i bägaren var att solen var lite väl skarp på eftermiddagen och det blåste för mycket för att kunna ha parasollet uppe. Nästa år måste vi skaffa en rejäl terrassmarkis så att folk slipper sitta och svettas/kisa.
Tårtan som jag satte ihop på förmiddagen blev jättegod, nästa gång måste jag dock komma ihåg att jag inte ska snåla med grädden utan snarare bre på mer än vad jag tror är tillräckligt. :031:
(Jag blev för övrigt mer baksugen dagen efter och svängde ihop kokostoppar doppade i mörk choklad. De tog slut väldigt fort… Undrar vem som åt upp dem… :007: )

Efter tårtfikat blev det paketöppning. Paketen innehöll bl.a. en hel del nya kläder, en lastbil och lite blandade saker med Lollo och Bernie.
Favoriten var nog ändå en visselpipa som satt fast i ett par byxor han fick. Den gick han runt med och blåste i större delen av kvällen. :037:

En mycket trevlig dag/kväll, tack alla för att ni kom och för presenterna!

En reaktion på “Oskars födelsedag

  1. Hannis

    Ååååå… Låter som ni hade en underbar dag 🙂
    Såg att en viss kusin lagt in din hemsida i telen, smart!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.