Hemma! Igen!

Trött kisse :037:

Finaste katten :003:

(Ursäkta den lite dåliga bildkvalitén, Micke tog med sig stora kameran till Lule så jag får klara mig med den lilla :037: )

Ja, jag skulle kunna ge en hel del för att få veta vad vår lilla kisse har för sig när hon är iväg. Eftersom hon är iväg så länge!
I fredags morse satt hon på trappan (och mjauade så att jag tror att hela byn hörde henne…). Väldigt smal denna gången men för övrigt vid god vigör, verkar det som i alla fall. Otroligt hungrig också, hon klämde tre skålar mat på raken. Jag fick lite dåligt samvete för att jag var tvungen att åka iväg och jobba men resten av helgen har vi kelat en massa (förutom igår när jag storstädade huset). Och sedan igår kväll har hon även blivit kelad av ”mormor” :037:
Men man undrar ju verkligen om hon kände på sig att Oskar inte är hemma… :024: Skulle inte förvåna mig om hon försvinner på måndag kväll igen… :023:

Imorgon ska jag och mor min gå på Skolforum på förmiddagen och på eftermiddagen är det äntligen dags för ett frisörbesök för mig! Ska bli helt fantastiskt underbart att få lite frisyr igen, istället för risbusken som sitter på huvudet nu.

Fick för övrigt en komplimang för min nya kappa idag; en vilt främmande kvinna (några år äldre än mig) kom fram till mig och sa att kappan är jättesnygg. Det tackar jag för! :040:

Sov gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.