Snart helg!

Läget just nu då…?
Det är helt ok men idag åkte Micke och Oskar iväg till Lule för att hälsa på Ewe och Daniel (kommer hem på måndag). Det känns otroligt ensamt redan men får la trösta mig med att jag bara kan tänka på mig själv några dagar :037:

På lördag kommer mor min och stannar till nästa fredag. På måndag ska vi till Skolforum i Älvsjö och lyssna på ett par (förhoppningsvis) intressanta seminarier. Och på eftermiddagen ska jag äntligen få klippa och färga mitt miserabla hår! Ska bli så skönt!

Jag jobbar tisd-torsd nästa vecka, får väl se vad Micke hittar på då. Mamma har erbjudit sig att ta hand om Oskar de dagarna. Kanske blir det lite mer pyssel på garaget.

Min bror och pappa var här i helgen som gick och fortsatte med garaget. Kommer bilder på det också men efter att ha suttit hela eftermiddagen med PS så känner jag att jag vill ha lite paus :037:

Hoppas ni har en härlig torsdagkväll!
Pöss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.