Produktplacering

Här kommer lite onödigt vetande om mina och Mickes födelsedagspresenter :037:

Efter flera år utan vettiga vinglas fick vi presentkort på Cervera av Mickes släkt. Jag och Bubben åkte iväg till Barkarby i början på augusti och inhandlade vinglas från Villeroy&Boch. 12 rödvinsglas och 12 vitvinsglas. Äntligen kan vi dricka vin som manast ska göra! Jag är helt kär i de stora rödvinsglasen, de ligger sjukt bra i handen när man dricker :037:

Av mina föräldrar fick vi (förutom jättemycket hjälp med garaget såklart!) en handdammsugare. Vi har funderat länge på en sådan men eftersom de ej funnits med li-jonbatterier har Micke velat vänta. Nu finns det (tyvärr bara i den något 70-talistiska färgen orange men skit samma) och en sådan inhandlades i slutet på juli.
Jätteskönt att slippa dra fram 12 meter centraldammsugarslang när man bara behöver dammsuga upp lite smulor under bordet! :040:

Till sist en liten bild på Bubbens myshörna under trappan. Den är under uppbyggnad (fattas lite kuddar bl.a.) men på god väg att bli färdig. För tillfället är det dock hans föräldrar som tycker den är mysigast men jag hoppas han upptäcker den snart :037:

Nu är det dags för en väldigt sen lunch, Bubben har sovit i 2 1/2 timme på altanen (i strilande regn, åhhh, vad mysigt det såg ut inne i vagnen!). Och detta trots att han sov 20-09 inatt! Undrar om han är inne i en period med stort sömnbehov… :024:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.