Oceans of fun, första dagen.

Wohoo, äntligen piggade sjuklingarna på sig och vi har kunnat åka till Worlds of fun/Oceans of fun. Bilresan tog drygt tre timmar, det ligger bortanför Kansas City. Vi stannade dessutom på vägen för att äta lunch.
Väl framme i eftermiddags installerade vi oss i de två stugorna som familjen bokat åt oss. Familjen Smith och mamma och pappa bor i den ena och familjen Eklöf samt Sune och Natalie bor i den andra. Vi smorde in oss, drog på oss badkläderna och gick in på Oceans of fun. Häftigt ställe med massor med vattenaktiviteter överallt. Ungarna älskade det, såklart. 😉
Framåt kvällen tog vi på oss medhavda kläder och gick över till Worlds of fun. Det blev inte så mycket åkt men en grej som liknande Lisebergs Kållerado har vi åkt några gånger (det var inte mycket köer) och Oskar och Micke åkte ett ångtåg som gick runt en del av nöjesfältet. De stängde kl 22 och vi var därifrån strax innan dess. Trots att Gustav inte är så gammal har han varit på strålande humör hela kvällen.
Imorgon tar vi nog nöjesfältet på förmiddagen och sedan vattenlandet på eftermiddagen. 🙂
Vi tog inte stora kameran med oss så det blir bara mobilbilder härifrån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.