Worlds of fun och Oceans of fun, andra dagen.

Idag har vi varit inne i de båda parkerna hela dagen och kvällen. Först nöjesfältet där vi fick en liten mjukstart eftersom det började regna precis när vi kom in. Tur att allting är stort i USA, så även parasollen… 😉 De fick duga som paraply tills den lilla skuren gått över. Efter det fick barnen bl.a. åka bensindrivna bilar, liknande Farfarsbilarna, Gustav åkte karusell med Micke, vi åkte ångtåget allihop och Oskar åkte ”Den flygande holländaren” och radiobilarna. Jag, Micke, Oskar, pappa och Sune åkte också en grej som påminde om Flume Ride. Oskar ville även åka en berg- och dalbana som såg ut som en drake, han såg den på områdeskartan och tyckte den verkade häftig. 🙂 Där var det dock alldeles för lång kö så han och Micke åkte den på kvällen medan middagen köptes. På kvällen åkte jag och Micke en berg- och dalbana själva också – Mamba. Inga loopar eller sådant, den gick ”bara” upp och ner, men jösses! Otroligt intensiv bana!
Eftermiddagen tillbringades inne i vattenparken och jag och Micke fick en timme tillsammans själva tack vare att mamma och pappa tog Gustav och Jeppe och Natalie tog Oskar. Helt underbart! Vi åkte tre rutschkanor varav den första, Typhoon, var den läskigaste enligt mig. Den gick riktigt fort och det skvätte såpass mycket vatten att jag var tvungen att blunda. Och då såg jag såklart ingenting och hade inte koll på var i kanan jag var. Ganska läskigt. Hade behövt simglasögon i den. De övriga två, en av tre i Diamond Head och en av två i Aruba Tuba (vi åkte samtidigt på en dubbelmadrass) var roliga men inte läskiga. 🙂 Jag släppte iväg Micke en stund också och då passade han på att åka en av kanorna i Constrictor där man står som i en behållare för att sedan släppas rakt ner genom att golvet försvinner. Huvva! :-p
Tillsammans med baren hängde vi mest vid kapten Kids båt, Caribbean Cooler (jag och Oskar) och Paradise falls. Och Oskar gillade nog vågpoolen lite extra, där var vi också en hel del.
Trots att G sovit bara någon halvtimme och det blev sent ikväll också, har han varit en riktig solstråle. Bra jobbat av en sån liten skrutt. 
Innan vi gick tillbaka till stugorna åkte Oskar Kålleradovarianten ett par gånger med mormor och morfar, kanske blir den han kommer ihåg allra bäst. 🙂

Imorgon åker vi tillbaka till Wichita med ett stopp inne i Kansas City.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.