Tjejkväll

I lördags var det tjejkväll hos Jenny. Det börjades planeras för i januari, småbarnsföräldrars bästa vän är framförhållning. 😉
Eftersom det är Melodifestivalveckor just nu blev det självklart en mellokväll, med tippningstävling plus en trevlig liten tävling som gick ut på att lära känna varandra lite mer. Vi var sju stycken; Jenny, Annika, Johanna, Erica, Anna, Linda och jag, superroligt att vi var så många som kunde samtidigt. 🙂 Annas lille Einar var också med men märktes knappt. Han har hunnit bli 10 månader, helt galet vad tiden går fort!
Vi hade delat upp matlagningen mellan oss och det blev en härlig buffé med pajer, sallader, antipasti och bröd. Jag bidrog med en paj med mozarella och soltorkade tomater (glutenfri såklart), fröknäcken, kesobröd med valnötter (nya favoriten, de är sååå goda!!) samt ett par olika sorters lufttorkade skinkor, paprikaost och fikonmarmelad.
Erica hade fixat en mumsig godisbuffé. Jag lyckades att inte moffa massa av det goda dock, en dumleklubba, en liten plopp, en näve tortillachips med guacamole, samt några chips blev facit. Skönt att inte må dåligt dagen efter. 

Det blev mycket mat! Och jättegott, alltihop! 🙂

 

 

 

Härlig godisbuffé, lite 80-talstema med dumleklubbor och nötcréme. 🙂

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.