Tjejmilen!

Yes, det gick! Jag tog mig i mål i alla fall! En riktig skittid (75 min) men det var lite för varmt för min smak (strålande sol och över 20 grader) och jag fick håll efter ca 7 km. Riktigt surt. 🙁 Det gick över lite efter knappt 9 km men det är inte roligt att springa ändå när det gör så ont.

För första gången var mina barn med (ja, Micke med förstås men han har varit med mig några Vårrus för många år sedan) och hejade på mig. Eller ja, Oskar hejade iaf, han hade t.om. sin Sverigetröja på sig dagen till ära. :003:
Min kusin Johanna var också där och hejade och efter loppet körde vi alla fem ner till Bun Meat Bun och käkade burgare. Lika gott som alltid! Stefan var på plats och fixade milkshakes också till Micke och Oskar. 🙂
Glömde ta en bild på mig och Johanna tyvärr, får la ta det nästa gång vi träffs.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.