Tjejmilen på lördag!

På lördag är det äntligen dags för ett tävlingslopp igen! Midnattsloppet sket ju sig men nu är jag frisk, har slutat knapra penicillin (som jag blev dålig av) och känner mig taggad inför en mil. Målet är att få bättre tid än förra gången för två år sedan (1 h och 18 min) så får vi se hur det går. De senaste gångerna har jag bara sprungit drygt 6 km samt halvmilen men har känt att där har funnits mer att ge. Och skönt nog har jag gjort ok tider då (ca 6.40min/km). Jag har inte haft mer än distansen i öronen från Runkeeper (innan har jag haft även min/km samt tid), vilket har gjort att jag helt och hållet har sprungit på känslan i kroppen. Det verkar ju onekligen vara ganska bra. 😉
Igår kväll var jag på corepasset som granne Jenny höll nere vid stranden. Jättemysigt och ganska lagom genomkörare. Har inte bestämt mig om jag ska träna något mer innan lördag men det blir nog inte så, bättre med vila. 🙂

 

 

En reaktion på “Tjejmilen på lördag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.