Honing!

bild(7)

Den här bjuder jag på! :016:

Jag äter ju oftast inte socker, däremot använder jag gärna socker i form av honung utanpå kroppen. :037:
Förutom att jag rengör ansiktet med honung brukar jag göra ansiktsmask med det några gånger i veckan. Efter askorbinsyre- och ricinskrubben ikväll testade jag en ny ansiktsmask; 1 msk honung, 1/2 tsk kanel och 1 en tesked kakao. Blandas ihop och värms lite i ugnen (då öppnar porerna i ansiktet sig när man applicerar) och kletas sedan in i ansiktet. Jag lät den sitta i ca 20 minuter, nästa gång låter jag den nog sitta lite längre.
Huden känns superlen och det ska bli intressant att se om den antibakteriella honungen reducerat min ”fina” finne på hakan imorgon. :037:

I morgon och på fredag har Oskars förskola stängt pga planeringsdagar vilket innebär att han får vara hemma med mig. I morgon blir det troligen bara hemmalunk, jag behöver sitta framför datorn med examinationerna en stund också.
På fredag åker vi in till Skansen med Karin (inte samma Karin som var med på Vårruset) och två av hennes tre barn; Noa och Sam.
Ska bli jätteskoj och Oskar blev eld och lågor när jag berättade. Han har tjatat om Skansen i flera månader. :037:

Nu är det dags för sängen!

Mara lomë

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.