4-årskontroll avklarad

fyraarskontroll

Hörseltestet var uppenbarligen roligt. :037:

IMG_5182

Jag hade gosigaste sällskapet i soffan igår kväll när jag var gräsänka. :003:

Heldagen på Skansen var jättehärlig, bilder kommer någon annan gång.  :037: Sitter och skriver den sista examinationen för terminen och tar bara en liten snabbpaus.
Igår var det dags för 4-årskontrollen, det gick hur bra som helst! Alla sinnen tipptopp, vilket innebär att ”hörselproblemen” vi har upplevt med honom är en ofarlig åkomma som kallas för selektiv hörsel. Den ”drabbar” de flesta barn, en eller flera gånger under uppväxten… Och inte alldeles sällan vuxna också… :031:
Idag har Oskar en heldag med far sin eftersom jag vill bli färdig med exuppgiften. Den ska egentligen inte lämnas in förrän på måndag eftermiddag men jag har ju som mål att bli i princip färdig till på lördag då det är äntligen är dags för tjejkväll! Är knappt halvvägs just nu så det är bara att fortsätta ordbajsa i några timmar till… :031: :001:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.