Solkatt

bild

Toffsis har börjat jobba på brännan till beach 2013. :031:

Och så var det min tur att bli sjuk. :039:
Troligen är det väl Oskars virus som jag fått, jag har dock inte haft någon hög feber (bara lite natten till igår) men däremot är jag dunderförkyld. Blärk!

I eftermiddag ska jag till min praktikplats på möte och eftersom det är tvärs genom hela stan (söder om Söder) så blir det till att åka minst två timmar (tur och retur) för kanske en halvtimmes möte. Kul kul… Speciellt när jag knappt vill gå upp ur sängen, känner inte mig så värst motiverad just idag kan säga… :024:  Men men det måste göras, så att jag kan komma igång ordentligt med praktiken i nya kurserna. Förra veckan blev det en hel del läst så där känner jag mig inte stressad. Åtminstone inte just nu… :031:

I helgen fick vi lite trädgårdsarbete gjort, vi eldade en hel del ris som vi samlat på oss genom åren. Dock har de kalla nätterna gjort att en stor del av högen fortfarande var frusen så förhoppningsvis kan vi elda resten till valborg i alla fall. :037:

Nu är det dags att dyka in i en bok igen en stund. :001:

Navaér

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.