Tö och slask.

20130130-155341.jpg

Så här såg det ut i morse… :027:

Vintern verkar vara slut för tillfället, det töar som bara den. Det ska det tydligen göra fram till imorgon eftermiddag. Sedan ska det frysa på igen… Hej halka… :024:

Imorgon är det återigen dags för en kursintroduktionLärande, funktionshinder, genus och etnicitet. Spännande! Men hur jag ska palla två kurser på en gång hela denna terminen (fyra kurser totalt ska betas av) det ska bli intressant att se… :026:
Efter intro och föreläsning imorgon förmiddag ska jag hälsa på på förskolan som jag ska göra min VFF på (kvalificerade samtal och observationer). Skoj! :040:

Oskar är fortfarande frisk (jag håller på att författa ett mail till kommunen), förutom lite snor då men så är det ju konstant så länge han är på förskolan. :024: Han har fortfarande inte haft en enda sjukdag sedan han bytte förskola i oktober 2012. Mycket anmärkningsvärt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.