Regnig söndag och post-esc

Bubben tittar på när grannen körde padda innan idag.

Idag har det regnat en hel del. Kommer tyvärr inte kunna berätta hur mycket, regnmätaren står inte där den ska stå. Kan det möjligen vara en liten bus-bubbe som flyttat på den… :031:
Skönt med regn, speciellt för vår stackars gräsmatta som försöker bli en grönare och framförallt tätare sådan. Det sägs att det kanske kan bli någon åskskur här imorgon. Det hoppas jag, det är så mysigt! Vete fasen om det var något sådant förra sommaren överhuvudtaget… Har inget minne av det i alla fall.

Jag och Micke satt uppe och tittade på Eurovision Song Contest igår kväll. Väldigt spännande blev det! Och svensk bronsplats blev det! Det trodde jag faktiskt inte! Grattis till Eric Saade, det gjorde han bra! Inte lika bra som i torsdags, men nästan :037:
Det blev i princip svensk guldplats också, med tanke på att det mesta bakom Azerbajdzjans bidrag var svenskt (låtskrivare, körtjejer, koreograf, kläddesigner). :031:
Det var i alla fall skönt att få den där topp-placeringen äntligen, det har ju inte gått så jäkla bra de senaste åren.
För övrigt var i princip alla bidrag utom Tysklands papperskorgsmaterial. Den var den enda riktiga låten och jösses vilket snyggt shownummer! Avskalat, enkelt och fräscht.
Resten var mer eller mindre skräp, helt sanslöst vad dålig musik det finns!

Sjukläget är sådär. Oskar är piggast av oss och får gå till förskolan på tisdag. Imorgon kommer farmor Mona och farfar Hasse hit och passar honom, förskolan har stängt p.g.a. planeringsdag.
Jag är ok men långt ifrån helt frisk. Det har återigen satt sig i bihålorna med konstant huvudvärk som följd. Kul kul…
Micke är risigast, han var faktiskt inne på närakuten i Jakan imorse för att kolla om han har halsfluss. Det var det inte så tyvärr är det bara vänta och se som gäller. Han fick i alla fall ögondroppar mot ögoninflammationen så den borde försvinna om ett par dagar åtminstone.

Hoppas på en friskare vecka för oss alla tre. Nu är det sovdags.

Puss och godnatt!

En reaktion på “Regnig söndag och post-esc

  1. Annette

    Vi tyckte också Tysklands var riktigt bra. Suggestivt, professionellt, snyggt och riktigt bra. =)

    Nu får ni allt krya på er!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.