Tjohej!

Längtar som en tok efter er båda två!  :003:

 

Nu är det beställt tågbiljetter! I mitten på maj kommer finaste Snäckan hit en helg, det ska bli så otroligt skoj! Vi har inte träffats sen förra våren (visst är det så, Ems…?) och då blev det lite småmisslyckat eftersom jag fick magsjuka mitt i alltihopa :039:
Denna gången hoppas vi på fint vårväder och att vi alla är friska och pigga! Lördagen är redan uppbokad för en lång, härlig tjejdag. Har inte den blekaste aning om vad vi ska hitta på men det löser sig alltid :040:

Dessutom kommer förhoppningsvis finaste kusinen hit om ett par veckor (håll tummarna att norrmännen inte drar dit henne just då!). Det ska också bli riktigt roligt, vi har inte heller träffats på år och dar (förra hösten…?)! Lita på att det blir en tjejdag då också! :031:

En reaktion på “Tjohej!

  1. Pingback: Grattis mormor! | Mamma och lille Bubben

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.