Bebis+guldnougat

=sant!!!

Jag och mamma stod i kön på Willys i lördags. Framför oss står en mamma med två döttrar. Dotter ett var runt 10 år och dotter två satt i babyskyddet i varuvagnen och var max 6 månader. Alltså, jag skriver det igen; MAX ett halvår.
Och vad gjorde bebisen? Jo, förstår ni, på de minuterna vi stod i kön (5-10 min) sög hon i sig en hel guldnougat. Ja, ni läste rätt, en hel guldnougat.
MEN SERIÖST!!!! VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ FOLK???? :014:
Jag var så nära att säga något men fick bita mig i tungan både en och två gånger för att inte öppna munnen.

Jag har sagt det innan och jag säger det igen; det är helt sjukt att man måste genomgå en massa lämplighetstester när man adopterar men kan man bara avla själv så får vilka jävla idioter som helst skaffa barn.
Föräldrakörkort hade inte varit så dumt!
Och nej, jag är absolut inte perfekta föräldern (finns förresten inga sådana), men så fruktansvärt oansvarig är jag inte att jag låter en liten bebis äta godis/snask. Det där var ett övertramp som heter duga, på gränsen till barnmisshandel i mina ögon.

2 reaktion på “Bebis+guldnougat

  1. Bubbens mamma Inläggsförfattare

    Jadu, det förtäljer inte historien. Men jag såg inte att hon gav den till killen i kassan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.