Måndag. Igen.

Bro Hof i vinterskrud.

Det är konstigt det där, hur helgen bara svischar förbi och så blir det måndag igen. Måndagar är verkligen inte min dag, speciellt inte när det är som idag – personalmöte på jobbet på kvällen. Körde därifrån strax efter 19.30 ikväll och eftersom tisdagar är mina öppningsdagar så ska jag tillbaka strax innan 06.30 imorgon bitti. Yey, typ… :024:
Har dessutom träningsvärk i benen efter söndagens långpromenad (ca 1 & 1/2 h). Jag är verkligen i dålig form när jag får träningsvärk efter en promenad :011:
Till mitt försvar får jag ändå säga att det var väldigt jobbigt att pulsa runt på golfbanan. I och med det växlande vädret som varit, så gick vi ömsom på skare och ömsom pulsandes i snön. Fötterna kunde plötsligt försvinna ner i flera decimeter snö för att i nästa steg åter gå på ett istäcke. :037:

Hade egentligen tänkt se CSI NY från ikväll men det får bli en annan dag, det är dags att gå och lägga mig och stänga ner de blå för idag.

Sov gott!
Puss och kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.