Oscar!

  
Så fantastiskt roligt att Alicia Vikander fick gå upp på scenen i Dolby theater natten till måndag och ta emot en Oscar! 😊👏🏼🍾 Känslomänniska som jag är fällde jag några tårar när jag såg videoklippet i efterhand i måndags morse. 😏 Vi har fortfarande inte sett ”The Danish Girl” (däremot har vi sett ”Ex-Machina”, strålande film och skådespeleri av Vikander!). Kanske ser vi ikväll. Om vi orkar.

Gustav har varit magsjuk sedan i tisdags kväll med kräks natten till onsdag och diarré natten till torsdag. Vilket inneburit en hel del springande på nätterna för att duscha skrutt och byta sängkläder. Han kräktes igår förmiddags och lite igår kväll också men jag misstänker att det var för att han åt så mycket till frukosten. Idag verkar han mycket piggare. Vi trodde faktiskt att faran var över men inatt vid 01.30-tiden började Oskar att kräkas… 😔 Han verkar pigg för tillfället och än så länge har han fått behålla vatten, Resorb och lite yoghurt. Håller tummarna för att det fortsätter så här med båda barnen. Och framför allt; att jag och Micke klarar oss! Jag har tjejkväll med grannarna imorgon som varit planerad sedan i januari och som jag sett fram emot. Skulle vara typiskt att bli sjuk lagom tills dess… Dessutom är det meningen att Micke ska på jobbresa till Malta på söndag. Inte kul om han ska behöva ställa in den pga att han eller jag blir sjuk. Eller, hemska tanke, båda två.

Annars väntar vi fortfarande spänt på barnens lilla kusin. Beräknad födelse var 19/2 men lilltjejen trivs uppenbarligen lika bra i Natalies mage som Oskar gjorde i min mage då det begav sig. 😏

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.