Mycket med uppsatsen

Nästa onsdag ska uppsatsen vara i princip färdig och jag ligger fortfarande efter pga vårens vabdagar och som om inte det vore nog så blev jag magsjuk förra fredagen. Så där gick hela den helgen… 🙁
Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna bli färdig men just nu ser det inte så ljust ut. :-/

En glad nyhet är i alla fall att Oskar har tappat sin första tand! Fast det var ett litet annorlunda tillvägagångssätt, han skulle dela lego och tog i såpass mycket så att den ena framtanden lossnade nästan helt. Micke tog ut den, ingen mening att den sitter kvar och är i vägen. Får vi se när nästa tand lossnar. 🙂

 

I Kristi himmelsfärdshelgen ska vi ner till Ängabäck. Mamma fyller 60 18/5 så den 16e blir det fest (om folk kommer… ;-)). Dagen efter, 17e, ska brorsan, jag, Natalie och Micke köra upp till Göteborg och se cupfinalen mellan Änglarna och Örebro. Köpte biljetter i förmiddags när de släpptes (vid 10). Det ska bli riktigt roligt, och jag hoppas att jag också kan fira lite den helgen, att min uppsats blev såpass bra så att den blir godkänd i alla fall. 🙂

Nu ska jag fortsätta skriva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.