Pyrolys ftw!

Ugnen som vi köpte när vi flyttade in lade av i höstas och vi köpte en ny från Gränsbygdens köpcentrum (en Siemens, vi hade en Husqvarna).
Vi har inte provat självrengöringen innan men i helgen var det dags, den var ganska skitig. Jag var lite skeptisk och med tanke på att det uppnås mycket höga gradantal när man kör pyrolys undrade jag lite hur det skulle gå med omkringsittande skåp (det är en inbyggnadsugn). Nåja, funktionen finns ju så det borde ju funka och vara ofarligt…
Det finns tre olika lägen – lätt, medel och svårt smutsat. Vi valde medel, vilket innebar att den var igång i 1 1/2 h.
Och jag måste säga att jag är grymt imponerad! Jag behövde bara ta några tag med disktrasan eftersom det var lite lite aska kvar. Den blev som ny igen. Riktigt häftigt! 🙂 

 Före

 

 Under tiden. Varmt!

 

 Efter! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.