Gustav 1 år!

För drygt en vecka sedan hade vi 1-årskalas och liten namngivning för Gustav. Helt sanslöst att det redan gått 1 år!
Tyvärr var familjen Undsén tvungna att lämna återbud p.g.a. att Leo och Noa hade ont i magen och inte helt friska och familjen Ekvall kom en väldigt kort stund innan fikat eftersom de skulle till ett dop. Trots återbuden var huset fullt med 14 vuxna, 5 barn och 2 bebisar. 
Jag stod och bakade dagarna innan och vi bjöd på chokladtryfflar (vanliga och apelsin), chokladbollar, hallongrottor och prinstårta (allt var gluten-/vetefritt och i princip sockerfritt). Prinstårtan var första gången jag provade på att baka och det var riktigt roligt och de blev riktigt bra! Jag gjorde två stycken men eftersom vi fick några sena återbud blev det en hel tårta kvar. Har lagt den i frysen tills det kommer ett tårttillfälle, ska bli intressant att se om den går att äta när den varit nedfrusen. 
Kusin Johanna jobbade på Löplabbet hela dagen, hon kom på eftermiddagen när alla de andra icke övernattande gästerna åkt hem. Hon sov också över och vi hade allihopa en jättemysig middag på kvällen tillsammans. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.