Mat!

Gustav har börjat äta mat, just nu tre gånger om dagen; frukost, lunch och middag.
Frukosten består av gröt och ersättning, lunchen av olika sorters riktig mat och ersättning och middagen likadant som lunchen. På eftermiddagen får han ersättning som mellanmål och även vid läggning.
Sedan drygt en vecka tillbaka har han slutat äta på natten och sedan några dagar tillbaka även sent på kvällen (han drack ersättning mellan 21-22 på kvällen innan). Hoppas verkligen det håller i sig! Tyvärr sover han dock inte hela natten ändå eftersom han vaknar och tycker att han ska öva på att krypa mitt i natten. Trots att han är svintrött… Förhoppningsvis kommer han snart på hur han ska krypa, då lugnar det nog ner sig. I alla fall om han är likadan som brorsan sin.  :037:

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.