Helg!

Ännu en pluggvecka slut. Åh, det är så vansinnigt roligt men intensivt på samma gång! Det blir knappast bättre av att samtalet jag skulle haft denna veckan blev inställt p.g.a. sjukdom… Nåja, inget att göra åt. Får la bli två samtal nästa vecka istället. :037:

De senaste dagarna har det varit jättefint väder med massa sol vilket har gjort att jag faktiskt varit ute i spåret igen, för första gången sedan i höstas. Dock inte joggat, det är fortfarande för kallt för det (tycker att det är jobbigt att andas när det är så kallt) men raska promenader har det blivit. Yey! :038:  Jag, kusin Hannis plus några till ska vara med i Vårruset i maj så nu gäller det att hitta flåset igen! :031:
Hannis var för övrigt här och hälsade på i måndags (över natten) och hör och häpna; om en vecka ska vi träffas igen! Helt otroligt, nästan så att vi träffas lite FÖR mycket nu… (det brukar annars gå ca ett halvår mellan gångerna…) :031:
Hon följer med mig på Linnea Henrikssons konsert på Debaser Medis på fredag kväll. Åhhh, det ska bli så härligt att få höra och se Linnea igen! Och att få umgås lite med kusinen också, förstås… :031:

DSC_9224Jag och kusinen på bröllopet. :037:

 

Navaér

En reaktion på “Helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.