Sömn

Det där med att sova tycker tydligen min hjärna/kropp för tillfället är överskattat. Jag är som piggast på kvällarna trots att jag egentligen är dödstrött. Hur nu det hänger ihop…
Igår kväll gick vi och lade oss strax innan elva, jag somnade vid 02… Jag fick exakt 3 h och 45 min sömn inatt med andra ord… Tyckte att det var lite synd att jag inte skulle börja jobba mitt i natten istället, jag var ju hur pigg som helst! :031:  Jag låg och räknade timmar och minuter tills väckarklockan skulle ringa, kanske inte det bästa man kan göra när man ska somna… Dessutom skulle jag ju öppna så jag tänkte hela tiden på att jag inte fick försova mig… The mind is a wonderful thing :026:
MEN trots så få timmars sömn hade jag lätt kunnat sitta uppe ett par timmar till nu, fastän klockan är 22.00!

Jaja, jag ska i alla fall göra ett försök nu, hoppas verkligen att jag somnar lite tidigare ikväll. Börjar klockan 07 så ingen sovmorgon precis.

Puss och kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.