Roadtrip

För en vecka sedan blev det en delvis ofrivillig roadtrip för hela familjen plus Mickes mamma Mona. Mormor Britta har fått en mindre hjärtinfarkt och ligger på sjukhus. Från början var det meningen att Micke skulle åka själv med sin mor men i och med att mormor inte träffat Oskar alls, kom vi fram till att vi skulle åka allihop.

Vi åkte hemifrån vid 8.30-tiden på morgonen och styrde bilen mot Falun. På vägen dit ringde Monas kusin Eva och sa att Britta inte alls skulle ligga kvar i Falun flera dagar till som vi hört från början, hon skulle flyttas till Ludvika lasarett den dagen.
Jahopp tänkte vi, ska vi köra till Falun ändå? Vi gjorde det och det var tur… Som vanligt är vården inte speciellt snabba, hon blev flyttad nästan tre timmar efter att vi kom dit. Den tiden tillbringade vi i sjuksalen och Oskar höll hov :037:

På eftermiddagen åkte vi vidare till Ludvika för att se till att Britta hamnade på rätt ställe och fick alla sina grejer med. Där träffade vi även Eva och en av hennes söner André som hastigast.

Efter en bilresa på ett par timmar var vi äntligen hemma, klockan ca 19-tiden. En lång dag, på många sätt, men jag är ändå glad att vi åkte iväg.

Fyra generationer: Mona, Britta, Oskar och Micke.

Bubben passade på att öva sig att gå, men han vill inte riktigt släppa taget några längre sträckor än. Fegis :024:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.