Sjuk mamma

Japp, då var det min tur att bli krasslig. Jag har varit magsjuk sedan i söndags med den dagen plus måndagen som dom värsta. Har tack och lov sluppit kräkas! Avskyr att kräkas, det är det i särklass värsta jag vet.
Hög feber har jag haft, söndag och måndag låg den runt 39 grader, då känner man sig knappast starkast i världen :023:
Fr.o.m. i tisdags så har det blivit lite bättre varje dag. Igårkväll  kunde jag t.o.m. äta lite stekt ägg och några prinskorvar, yey!
Blir korv i ugn (ett välbekant uttryck för 70-talister och för dom som sett Shyfferts 90’s-show) med potatismos, borde vara tillräckligt snällt för magen :037:
Det enda positiva är väl att jag tappat drygt 3 kg sedan i söndags, alltid något :031:
Negativa saker finns det ju en hel drös av men de största är väl att Micke fått vara hemma från jobbet dessa dagarna samt att det sabbade min helg med Ems. Typist :009:

Vi hann iaf med en lugn fredag med en hel del sömn för henne och en heldag inne i stan i lördags med shopping och god mat. Hittade bl.a. äntligen ett par jeans som förhoppningsvis, efter några tvättar, inte kliar någonting (jag har tydligen stor känslighet för jeans, dom flesta jag provar kliar grymt mycket på mig) och då blir dom flitigt använda. Blev däremot lite deppad eftersom jag fick köpa en större midjestorlek än vad jag någonsin behövt innan… Så så fort helgen är över och jag är helt återställd energimässigt så blir det till att kliva upp på crosstrainern igen!
Av någon anledning så glömde jag helt bort att ta kort, så det finns inte en enda bild som dokumenterar Ems besök, riktigt dålig stil måste jag säg. Men inte  mycket att göra åt.

Bubben ja… Han är fortfarande hemskt rosslig i halsen och hostar en hel del på nätterna trots att vi har huvudänden högre än vanligt. Hoppas bara att det går över snart, inget roligt att höra. Han har också varit heeeelt otroligt gnällig och framförallt skrikig dom senaste nätterna. Började lite redan när Ems var här men natten till måndagen och framåt har varit helt sjukt jobbiga. Stackars Micke har fått ta allt eftersom jag legat sjuk, han är en klippa!! :003:
Oskar har vaknat prick klockan 02 och börjat skrika för att sedan hålla på i nästan två timmar… I dom svaga ögonblicken vill man bara sälja ungen, samtidigt som man vet att han inte kan hjälpa det…
Vi misstänker väl kombinerad separationsfas/utvecklingssprång samt hunger som boven i dramat. För inatt sov han mycket bättre efter en extratankning av fullkornsvälling strax innan midnatt. Han vaknade till några gånger men han började aldrig gallskrika som han gjort innan. Och det var oftast p.g.a hostan.
Hungern lär väl vara en upphämtning eftersom han inte ätit ordentlig mat på hela förra veckan, då det bara blev välling. Klart att han behöver fylla på nu när han börjar bli frisk (hoppas jag) igen!

2 reaktion på “Sjuk mamma

  1. Annette

    Usch o fyyy! Krya på dig! Fastän jag ju fått in vana på det där med kräk nu är det fortfarande det absolut värsta jag också vet…blääää! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.