Babysim

Igår var vi på babysim för första gången. Det blev aldrig av i höstas, först p.g.a. allt problem med hans mage och sen kom vintern med massa förkylningar, influensor och kräksjukor. Han har ju dessutom ett hyffsat badkar att plaska runt i, vilket han gjort varje kväll sedan någon månads ålder, så helt ovan vid vatten är han ju inte.
Det gick i alla fall jättebra igår, han sprattlade på med benen och asgarvade när mamma blåste bubblor i vattnet :040:
Jag hade inte den blekaste aning om att det är så mycket pedagogik i babysim, var ju en hel del man skulle tänka på (att t.ex. inte vända på honom hursomhelst i vattnet)! Jag har alltid trott att det är lite plask och lek men där fick jag en knäpp på näsan :021:

Annars har skrutten lagt sig till med en väldigt jobbig ovana; att vakna vid 6-6.30-tiden på morgonen istället för runt 8 som han gjort innan (och runt 9 när vi var på Teneriffa). Hoppas att det beror på det faktum att vi inte har några gardiner för fönstren i sovrummet. Ska försöka hitta några schyssta gardiner i veckan och sätta upp, hoppas det gör skillnad.

Imorgon åker vi till Arlanda för att möta upp tant Ewe och farbror Daniel (mellanlandar på väg hem från Thailand). Dom flyttade från stan upp till Lule för snart ett år sedan och vi har inte träffats sedan dess. Dom har med andra ord inte träffat Bubben livs levande. Ska bli skoj! :037:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.