En av de värsta dagarna

Det blev inget Midnattslopp för mig i år heller. Inte Göteborg överhuvudtaget.
Gustavs förkylning blev till förkylningsastma med andnöd och eftersom Micke var iväg på sin mormors begravning idag blev det jag som fick ta vabbandet. Vi var på besök på vårdcentralen i förmiddags och fick Airomir utskrivet men trots två omgångar med den hade lillskruttet fortfarande svårt att andas. 
På eftermiddagen tog jag beslutet att åka in till barnakuten på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Vi var där i ca 3 timmar totalt och han fick inhalera Ventoline två omgångar och Ventoline plus en medicin till i två omgångar. Efter de sista omgångarna blev det lite bättre och vi fick åka hem igen. Andningen är fortfarande ansträngd men han är piggare och på bättre humör så jag hoppas det släpper imorgon.
Usch, jag var riktigt rädd där ett tag…
Otroligt läskigt när det sätter sig på andningen. Det gjorde aldrig det på Oskar, han hostade bara mycket men hade aldrig andnöd på det viset.
Nu blir det puff med Gustav också varje gång han är förkyld. Hoppas det växer bort som det gjort på Oskar.

Matt lillskrutt i receptionen på barnakuten.

 

 

Han lärde sig snabbt hur man gör. 🙂

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.