Wichita Wingnuts

Vi har inte gjort så mycket varken igår eller idag. Vi har tagit det lugnt efter de intensiva dagarna i Oceans of fun/Worlds of fun, Kansas City och Dodge City.
Igår kväll åkte grabbarna iväg till Pretty Prairie mitt ute i ingenstans och gick på rodeo. Ikväll har jag, Micke, Sune, Matt och Isak varit på baseballmatch. Mitt livs första. Det var hemmalaget Wichita Wingnuts som spelade mot Sioux Falls Canaries på Wingnuts hemmaarena Lawrence-Dumont stadium. Det var faktiskt riktigt roligt, i alla fall efter ett tag när jag lärt mig lite regler. 😉 Visste inte att det var en så teknisk sport. Häftigt att få uppleva en varm sommarkväll i mellanvästern (det var ca 35 grader klockan 22 på kvällen…) med baseball och lite öl. 
Tyvärr förlorade Wingnuts men men, sånt är livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.