Kansas City

Nu är vi tillbaka i Wichita igen. Vi tog en liten avstickare in till Kansas City på hemvägen och besökte Crown Center. Där fanns affärer och restauranger och även ett litet Legoland och ett akvarium. Eftersom vi är en barnfamilj blev det ingen shopping under den korta tiden vi var där utan det fick bli Legoland och akvariumet, såklart. 😉
Oskar gillade Legolandet så om några år lär vi åka till det riktiga i Danmark. Ser jag också fram emot. 😉
Jag, Kristy, Isak och Sarah gick också inom Cheesecake Factory och köpte efterrätt att äta i bilen. Jag köpte tre olika sorter och de bitarna räckte till sex vuxna och två barn (vi, mamma, pappa, Sune och Natalie). Som sagt… ingenting är litet i USA. 😉
Micke och jag brukar ju titta på The Big Bang Theory och en av karaktärerna, Penny, har jobbat på The Cheesecake Factory. När vi hade chansen var jag ju ”tvungen” att se hur det var. 😉

Vacker solnedgång när vi kom tillbaka till Wichita. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.