Kungen av Eurovision heter Måns!

Helt underbart, vilken fantastisk kväll/natt det blev i lördags! Jag och Micke satt upp men Micke sov mestadels av tiden fram till röstningen började. Jag förstår honom, hade jag inte haft DN:s festivalchatt med Hanna Fahl och Clas Svahn plus många fler, som sällskap hade jag somnat också. Många av låtarna var det stor snarkvarning på.  Det enda sorgliga med att det är slut nu är att festivalchatten också är slut. Nu måste man vänta ända till februari nästa år.
Nåväl, röstningen blev desto mer spännande!  Det såg lite mörkt ut där efter halva röstningen men det gick ju bra till slut! Måns min när han förstår att han vunnit är obetalbar, så härligt att se! Är det någon som är värd det så är det han, mycket glad för hans skull! Och ja, det fälldes en del tårar av fru Eklöf, det får la erkännas. Ungefär som när Blåvitt vann Svenska Cupen förra söndagen. 
Nu hoppas jag i alla fall på att de lägger finalen i Tele2 Arena, det hade varit det allra bästa. Friends är ett mindre bra val, bland annat på grund av de dåliga kommunikationerna och den dåliga akustiken/ljudbilden.

 

 

 

 

 

(Bilder från svt.se samt Instagram)

Nu är vi nästbäst i Eurovision genom tiderna med sex segrar, bara Irland är bättre med sina sju! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.