Förkyld

Tanken var att vi skulle fortsätta inskolningen igår. Men nä, så blev det (såklart) inte. Micke och Oskar är friska men nu är det Gustavs tur att vara sjuk, tydligen. (Nu är det bara jag som inte varit förkyld denna omgången, hoppas jag slipper!)
Lillskrutt har inte haft så mycket feber men han hostar en del och näsan rinner konstant. I natt sov han i alla fall hela natten för första gången på länge, hoppas det håller i sig.
Dock ingen förskola igår, idag eller i morgon. Får la se hur det blir på torsdag…

Jag och Micke hade tänkt gå på Game of Thrones-utställningen inne i Kungsan men efter att ha läst om att det har varit över 2 timmars kötid känns inte det så väldigt lockande. Hade det bara varit han och jag hade det funkat för min del men Gustav måste ju hänga på och då är det uteslutet med så lång väntetid.
Synd, hade sett fram emot det länge.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi var ute efter förskolan i torsdags. Nu verkar det som att våren äntligen är på väg! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.