Äntligen inskolning!

I torsdags var det premiär för lillskrutt på förskolan. Han fick tyvärr inte plats på Oskars förskola i vår men hoppas på att han hamnar där till hösten i alla fall.
Lösningen är en tillfällig (enligt kommunen, jag undrar jag…) förskola inte långt från stationen.
Nåväl, personalen är jättegulliga vilket väger upp att lokalerna är mindre bra.
Första dagen var vi där över lunch och körde hem sedan. Jag var med nästan hela tiden och under den lilla stunden jag satt och pratade med ansvariga gick det hur bra som helst. Så, på fredagmorgonen kom vi överens om att jag skulle lämna honom och köra hem. Jag kom tillbaka efter lunch och det hade gått jättebra så vi bestämde oss för att han skulle försöka somna utan mig. Hahaha, det gick ju dock sådär… Han gallskrek och var jätteledsen så jag fick gå in. Han lugnade ner sig men ville absolut inte ligga på en madrass och sova (trots att han var trött). Nackdelen med att han har sovit middag i vagn ute nästan hela sitt liv… 
Jaja, det löser sig till slut. 🙂

 

 

 

 

En reaktion på “Äntligen inskolning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.