Inställd inskolning

Idag skulle det varit premiär för lille G på förskolan men så blev det inte. Micke är sjuk och Oskar är sjuk. Så jag och Gustav fick stanna hemma istället. Trodde inte att Oskar var så jättesjuk eftersom han var hyfsat pigg på förmiddagen, men med tanke på att han ligger och sover nu sedan ungefär en timme tillbaka så är han inte helt hundra.
Jag bara hoppas på att Micke piggar på sig hyfsat till imorgon, då måste han nämligen klara av båda ungarna på eftermiddagen eftersom jag ska till skolan för handledning. Inte så skoj att passa två barn (varav en sjukling) när man själv är sjuk. Been there, done that… 

Mammafitnessboken var mycket intressant häromdagen. 😀

 

 

 

Innan Oskar däckade hann vi med att spela lite spel, bl.a. Den försvunna diamanten.

 

 

 

Efter ca 10 minuter hade han hittat diamanten och vunnit, medans jag hade blivit av med mina pengar flera gånger om. 🙂

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.