Julafton

Julafton såg ut som en typisk novemberdag, tyvärr. Men mycket mysigt ändå, speciellt på kvällen med tänd kakelugn och tända ljus överallt. 🙂
Tomten kom såklart! Eller ja, det var Jeppe som agerade tomte i år också. Denna gången genomskådade nog Oskar oss dock. Precis när Jeppe gått iväg sa han: ”Jag undrar varför den riktige tomten inte kom, jag tror att det var Jeppe. För han hade Jeppes skjorta på sig”. Vi nekade och sa att tomten kanske hade en likadan och att det ju inte kunde vara Jeppe (han och Natalie hade varit framme i Markaryd hos hennes föräldrar på dagen och Jeppe spelade tomte innan de gav sig tillkänna att de kommit hem).
Efter en stund tvekade Oskar men jag undrar jag… I år får vi nog försöka fixa någon han inte känner igen, oavsett var vi är. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.