Två veckor till julafton

Och vädret är som jag skrev i förra inlägget, riktigt pissigt här idag. Tre grader, regn och blåst. Inte riktigt det vädret jag hade velat ha två veckor innan julafton. 
Tyvärr säger ”de som vet” att det inte kommer bli någon snö/kallt förrän i februari. Får la hoppas att de har fel. 

 

 Lillskrutt ligger och sover i vagnen, väl skyddad från regn och vind. Glöm det, han vaknade nu. Men han är fortfarande skyddad från regn och vind i alla fall. 

Gustavs fot är fortfarande lite svullen men han härjar runt som vanligt nu och verkar inte ha ont längre. Idag är det två veckor sedan det hände, tiden går fort…

Läget annars är helt ok, efter att ha varit lite förkylda har alla friskat på sig förutom jag som fortfarande är lite snorig, behöver nässpray för att kunna andas på nätterna.
Kusin Johanna flyttade in hos oss den 1/12 och bor här till nästa fredag (19/12) eftersom lägenheten i Farsta numera är indisponibel. Efter nyår flyttar hon upp till den pluggande pojkvännen i Östersund. 🙂

På fredag är det salsskrivning i den ena kursen för min del, ser inte fram emot det alls men efter det är det inte träff i skolan förrän i januari då den andra kursen ska avslutas med muntlig presentation.
Sedan är det dags att hugga i ordentligt —-> uppsatsskrivning!  Det ska bli riktigt roligt! Faktiskt. Jag är inte ironisk, jag ser jättemycket fram emot det. 

Verkar som att Gustav inte alls vaknade. Det är tyst nu, kanske bara ett litet sömnskrik.

Nåja, efter salsskrivningen stannar jag kvar i stan och möter sedan upp Micke på eftermiddagen/kvällen för middag och biobesök. Supersnälla Johanna ställer upp som barnvakt för att vi ska kunna se tredje (och avslutande) Hobbit-filmen. Härligt ska det bli! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.