För exakt två år sedan…

…åkte jag och Micke iväg på vår bröllopsresa. Känns som igår men ändå som en evighet sedan. 
Dagen till ära tänkte jag ägna min pluggpaus till att ladda upp bilder från vår dagsutflykt till Dos Ojos (Micke dök, jag snorklade p.g.a. förkylningen jag hade). Skrev visst i inlägget att bilder skulle komma men jag tror inte att jag skrev något inlägg med dem… Jaja, bättre sent än aldrig. 
Med tanke på det tråkiga, gråa, blåsiga och regniga vädret vi har här kan det vara på sin plats med lite härliga semesterbilder. 

 

Längtar tillbaka till Mexiko ganska ofta. Fast jag hade i och för sig kunnat åka nästan var som helst, bara jag hade fått två veckor ensam med min älskling. 

Verkar som att bloggen inte riktigt är på min sida idag, bilderna är i rätt ordning i inläggsredigeraren men av någon anledning blir de omkastade när det laddas upp. Nåja, de finns där i alla fall. Alltid något. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.