Lidingö Tjejlopp

Då var årets tredje motionslopp avklarat! Efter Vårruset i maj och Tjejmilen i september var det dags för Lidingö tjejlopp i söndags. Jag anmälde mig väldigt sent (i början på september) så jag fick startplats i den allra sista startgruppen kl 14.40 (första gruppen startade 13.30).
Lite drygt men jag får vara snabbare på det till nästa år. 😉
Tiden blev oväntat bra för att vara första gången någonsin i ett sådant lopp. Till skillnad från många andra (t.ex. Tjejmilen, Midnattssloppet, Vårruset, etc.) går Lidingöloppen nästan bara på promenadstigar i skogen, d.v.s en hel del mer terräng än vid asfaltsloppen.
Jag hade som mål att ta mig runt på 1 timme och 20 minuter. Tiden blev 1.13.31! Två minuter bättre än vid Tjejmilen som har mycket lättare underlag och inte alls så mycket backar. Jag är hur nöjd som helst! 
Tänk om jag hade haft en vettig löpteknik! Vad snabb jag hade varit! 😉

 

 

 

 

 Oskar hjälper mig att stretcha fötterna. 🙂

 

 

 Lillskrutt tyckte att min vattenflaska var väldigt skojig att springa runt med. 

 

 Lillgos stretchade också. 

 

 

Vi såg en halo på hemvägen, vackert! 🙂

Nu är det bara att ladda inför sista loppet för i år – Tunnel Run den 22 november. Det ska bli riktigt häftigt och då ska även kusin Hannis springa. 

En reaktion på “Lidingö Tjejlopp

  1. Pingback: Oskars första lopp! | Jenny Eklöf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.