Drygt en vecka efter valet

Det känns ju inte speciellt upplyftande med valresultatet om jag ska vara ärlig (och det ska man!).  :039:
Oavsett vilken regering det blir hoppas jag dock innerligt att de inte kör Sveriges ekonomi i botten genom att förvandla oss till ett bidragssamhälle igen och jag hoppas att SD:s 13% gör att de äntligen tar tag i invandrings- och integrationsfrågan på ett vettigt sätt. Annars kommer SD att få över 20% i nästa val, det är jag helt övertygad om. Man vinner inte väljare genom att stoppa huvudet i sanden. Den avgående regeringen lyckades med mycket men inte inom det området, tyvärr.
För övrigt tror jag inte på en generell mängdgräns på barngrupper/klasser i förskola/skola och inte heller på att kommunen ska vara huvudmän för skolorna. Anser också att det fortfarande ska vara möjligt att starta/driva privata alternativ men reglerna för vinsterna behöver skärpas. Privata alternativ = konkurrens = bra.

Även i kommunen blev det färgskifte men ingen egen majoritet här heller. Intressant läge…

Stackars Sverige.  :015:

That’s all I have to say about that.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.