Hej borrelia. Hejdå Midnattsloppet.

Jepp, så är läget nu. Hade ett bett vid höger knäveck som kliade en hel del i helgen och i måndags kväll såg jag lite som en röd halvcirkel runt bettet. Tyckte dock på tisdagen att det inte växt något så jag glömde bort det. Kollade igen igår kväll. Och nej, det hade inte växt mer. Inte på det hållet. Men på andra hållet hade det växt såpass mycket att det nått nästan runtom hela knäet.
Fick en läkartid i förmiddags och det var inget snack om saken. Så nu blir det min andra penicillinkur i år (första var för rosfebern i maj) och doktorn avrådde mig från att springa Midnattsloppet på lördag. Riktigt surt och just nu är jag skitbesviken. 🙁

En reaktion på “Hej borrelia. Hejdå Midnattsloppet.

  1. Pingback: Hej hopp | Jenny Eklöf

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.