Liten sjukstuga

Så, det allmänna läget är sådär. I alla fall med barnen. Och vi vuxna är sömndepraverade som vanligt.  :024:
Oskar fick inte så hög feber i fredags men han var hemma från förskolan, givetvis. Han var hyfsat pigg och på eftermiddagen var han sitt trotsiga jag igen. På gott och ont.  :031:
I lördags hade vi familjen Undsén på besök, mycket trevligt som vanligt! Förutom att Thomas tydligen blev magsjuk på natten till söndagen. Hoppas verkligen att det inte var något med maten! Ingen annan har dock insjuknat så han kanske fick en dålig köttbit eller nåt…
Han frisknade till redan senare på söndagen i alla fall, skönt!
Natten till igår började Gustav snorvla lite och varken den eller natten till idag var speciellt skojig. Han hade 38 grader igår men termometern visade 37 grader i morse så förhoppningsvis blir det inte värre än så. Han hostar inte (som Oskar alltid gör när han blir förkyld, pga förkylningsastman) men han var rejält snorig igår och inatt. Idag verkar det dock lite bättre och han sover ute i vagnen sedan 1 1/2 timme tillbaka just nu. Hoppas natten inatt blir bättre, jag blir knäpp i huvudet när jag inte får sova åtminstone någorlunda hyfsat. 

Ikväll är jag gräsänka då Micke ska ut med jobbet, hoppas på att jag kan se åtminstone ett avsnitt Morden i Midsumer (inte sett alla som sändes på SVT i somras), utan att Gustav påkallar uppmärksamheten.

I helgen är det äntligen dags! På fredag eftermiddag tar jag tåget till Göteborg (förhoppningsvis,  man vet aldrig med SJ…) för att hälsa på Emelie (och Christian och vovven Leo också). På lördag ska det springas ett Midnattslopp är det tänkt… Med tanke på att jag sprang in i den berömda väggen på löppasset i söndags så vete fasen hur det ska gå på lördag.. Men men, jag kanske har fått barnens förkylning också, bara det att den inte märks så tydligt.
Tar det lugnt denna veckan, tänkte bara köra ett pass (intervall eller halvmil, inte bestämt mig ännu) i morgon och kanske lite styrka på torsdag så får det bli som det blir på lördag.
Det ska bli riktigt härligt att få komma iväg! Att få umgås med Emelie (och eventuellt en date med Carro också), shoppa, äta god mat, åka Helix och bara få vara. Utan gnälliga ungar och massa tider att passa. 
Det blir förhoppningsvis lika härligt att få komma hem på måndag kväll också, efter att ha fått sakna min familj lite. 😉

 Efter 6 km gick det verkligen inte mer och jag fick gå hem.  :039:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.