Heldag i stan

Dagen efter besöket på Kyrkogårdsön hade jag en tid för medicinsk fotvård inne på Löplabbet. Ett ypperligt tillfälle för de andra att också ta en sväng in till stan, trots värmen. Jeppe och Natalie åkte in nästan samtidigt som jag och mamma, pappa, Micke och barnen kom lite senare. När jag var klar med fotvården mötte jag upp Jeppe och Natalie vid Åhléns och gick på det tåget som de andra åkte med. Vi började med att åka ner till Farsta strand för att käka lunch på Bun Meat Bun. Nästan lika gott som alltid, tyckte att burgaren var något sämre denna gången än innan, tyvärr. Smakade pommesen med smältost och grön chili på, de var grymt goda!
Efter lunchen åkte vi in till stan igen, Jeppe och Natalie gick själva och shoppade medan vi gick till Livrustkammaren på Slottet för att se deras utställningar. Inte superduperintressant kanske men där var svalt och skönt och en spöket Laban-avdelning som gjorde succé hos Oskar.  :031:
Efter det besöket var ungarna gnälliga (klockan var över 16) så efter en glass i Kungsan åkte jag och Micke och barnen hem medan de andra stannade kvar en stund till.
Det märktes väldigt väl under de här veckorna att värmen tar ordentligt på oss allihop, både barn som vuxna. Men det var ändå hur underbart som helst att kunna sitta ute i 24-graders värme klockan 22 på kvällen, har hellre det så än en regnig och kall sommar som det var för ett par år sedan.  :037:

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.