Hotellnatt

När min familj var här fick jag och Micke bästa födelsedagspresenten man kan få; en hotellnatt. Vi hade bokat en natt på Elite Stockholm Plaza inne på Birger Jarlsgatan 21-22/7. Vi åkte in till vid lunchtid, checkade in på hotellet för att sedan äta en något sen sashimilunch på Råkultur. Micke hade hört mycket gott (haha) om stället men nja… Det var väl helt ok men inte värt 195 spänn.
Vi spenderade eftermiddagen med lite shopping och på kvällen intog vi middag på Gute Grill. Jag käkade en burgare (måste ju testa finburgare om det finns ;-)) och Micke käkade entrecoté. Mycket gott och mer än tillräcklig med mat. 🙂
Vi tog sedan en långpromenad runt Skeppsholmen och när vi kom tillbaka in i stan (klockan var efter 23) hade vi tankarna på att sätta oss och ta en drink någonstans och njuta ännu lite mer av den ljumma sommarnatten. Men sömnfattiga småbarnsföräldrar som vi är gick vi tillbaka till hotellet för att sova istället.  :012:  :037:
Givetvis vaknade vi ganska tidigt, första gången vid 06.30 av att det tömdes tomflaskecontainer utanför. Jippie…  :024:
Hotellfrukosten var sådär, ärligt talat. Alldeles för mycket skräp (fruktyoghurt, flingor, dyl), vattnig äggröra och endast tepåsar. Hotellfrukosten på Clarion Hotel Sign var mycket bättre, i alla fall när vi var där för ett par år sedan.
Efter frukost och utcheckning gick vi några ärenden och sedan åkte vi hem, var hemma lagom till lunch.
Det ska bli underbart när G är lite äldre och jag och Micke kan åka iväg på en längre semester ensamma. Lever fortfarande på minnena från bröllopsresan.  :031:
Ber om ursäkt för kass bildkvalité – mobilbilder även här.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.