Kyrkogårdsön och Siaröfortet

Nästan ikapp, närmast kommer några inlägg om vad vi hittade på när familjen var här i slutet på juli.
Det var ju helt galet varmt i juli med temperaturer över 30 grader i skuggan, och då går det inte att jobba så mycket på varken hus eller tomt. Vi tillät oss att inte ha så höga krav och på onsdagen (22/7) körde vi upp till Östanå för att ta båten över till Kyrkogårdsön och Siaröfortet. En badö med ett eget fort. Tänkte att Oskar kanske skulle uppskatta det.  :031:
Och det gjorde han, även om han tyckte att det var lite läskigt att gå runt nere i fortet. Det blev en jättemysig heldag men ska vi åka dit fler gånger blir det till att ta med matsäck, det var en snuskigt dyr lunchbuffé som dessutom var skittråkig. Hade lika gärna kunnat ställa oss på stranden och kasta ut pengarna i havet… 
Ni får hålla till godo med mobilbilder, kameran glömdes kvar hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.