Heldag med mamma

Dagen innan (29/7) mamma och pappa körde hem (Jeppe och Natalie körde på lördagen innan Oskars kalas) hade jag och mamma en heldag tillsammans. Hon fick genrepsbiljetter till Allsång på Skansen i födelsedagspresent i våras där det även ingick lunchsmörgåsbord på restaurang Solliden. Ett helt fantastiskt smörgåsbord med mycket god mat! Var så förundrad att jag glömde ta bilder dock.  :024:
Innan vi tog båten över till Djurgården bjöd mamma på manikyr för oss båda inne i stan. Mindre bra sådan dock, det släppte efter bara ett par dagar. 
Efter smörgåsbordet var det dags att bänka oss på platserna framför scenen och se genrepet. Det var riktigt nice att få sitta så bra till och mamma fick t.o.m sjunga i mikrofonen när Tess från Alcazar kom fram och satte den under näsan på henne. Det var precis i slutet på en sång så mamma stilade lite och satte en stämma på sluttonerna, varvid hon fick en rejäl kram av Tess. Även här vart jag lite smått chockad så mobilen kom inte fram i tid för att föreviga det. Synd.
Vi stannade kvar under sändningen också, dock fick det bli ståplats då de platserna vi fick sitta på som bekant är till för vip-gäster/kändisar när det blir live.
Även här får ni hålla till godo med mobilbilder.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.