Svartkya

I fredags tog vi med oss farmor Mona och körde upp till Svartkya utanför Ludvika för att hälsa på lite av Mickes släkt. Vi träffade hans mormor Inga, hennes syster Sigrid, Sigrids döttrar Carina och Eva samt Evas man Anders och deras ene son André. Vi hade bara tänkt att stanna för fika hos Sigrid men det blev en (något tidig) middag också (hos Eva och Anders), mycket trevligt!  :037:
Sigrid bor granne med Eva och Anders och till Oskars förtjusning finns där hästar, getter, höns och gamla traktorer att titta på. Dessutom letade Eva fram deras barns gamla riddarkläder, stor succé hos Oskar!
Han ville inte alls åka hem men vi kommer förhoppningsvis tillbaka nästa sommar. Kanske att vi hyr någon stuga eller liknande i närheten och gör en liten minisemester av det den gången.  :037:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.