Getingstick

Innan vi körde ut till Svartkya stannade vi på McDonalds (jaaa jag vet, värsta snabbmatsstället men blev faktiskt nedröstad av de andra  :002: ) för att äta lunch. När vi satt oss ner känner jag hur det kittlar till på insidan av vänsterlåret och är där instinktivt med handen för att vifta bort vad-det-nu-var. Det var en geting. Som blev förbannad för att jag viftade bort den. Aj. Aj som fan. Aj som inihelskotta. Det gjorde helt galet ont!  :035:
Kylde ner det med läskmuggen under tiden vi åt men det sved ordentligt långt efteråt.
På kvällen när vi kom hem hade det dock lagt sig och under lördagen kliade det en del och var lite rött men inte så smärtsamt.
Smärtan kom i söndags. Det var svullet och ömt och jag kunde knappt gå. Jippie då… Där rök den uppladdningen inför Midnattsloppet i Göteborg nästa helg.  :014:
Ringde 1177 och blev rekommenderad att äta allergitabletter och smörja med kortison. Idag är det mycket bättre men det är fortfarande något ömt. Jag kunde i alla fall ge mig ut på en löprunda igår, alltid något.  :023:

 I söndags.

 Idag. Lite annan vitbalans men det ser mer ut som ett bleknande blåmärke nu och är bara något ömt. Pricken är själva getingsticket.

En reaktion på “Getingstick

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.