Helgen som gick.

Det blev som jag hade på känn… I fredags blev lillgos sjuk igen. Febern kom tillbaka (dock inte lika hög) på kvällen och han klagade på ont i magen och huvudet. I lördags var han pigg igen och sa att han inte alls hade haft ont någonstans men febern var ju på riktigt i alla fall.
Hoppas det dröjer länge till nästa sjukdomsperiod och förutom att Micke hostat en del verkar det som att han, jag och Gustav klarade oss. Bara för det blir väl Gustav sjuk lagom tills vi ska ner till Småland nästa vecka…  :024:

Igår var vi hemma hos familjen Eklöf och firade Jennifer (7 år) och Filippa (6 år) som fyllt år nu i juni.
Casper hade växt jättemycket sedan vi såg honom senast för två veckor sedan, vad fort det går!

 Gustav och Casper hälsar på varandra.  :037:

 

Gustav har börjat försöka resa sig utan stöd nu de senaste dagarna… Igår förmiddags stod han själv utan stöd i ca 20 sekunder. Det går svinfort med den ungen!  😮

Idag blev det äntligen klart med Pelle som ska fixa till garaget och markstenen framför huset. Eller ja, han tillsammans med fler, såklart.
Det kör igång i mitten på augusti och vi får hoppas att det går snabbt och smidigt. Markstenen är ju inga större problem men garaget… Det ska bli väldigt intressant att se hur det löser sig (garaget har satt sig i ena hörnan och behöver stöttas upp och fixas till för att inte paja).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.