10 år sedan

I år är det 10 år sedan vi var i USA och hälsade på våra släktingar. Helt sanslöst vad tiden går fort! Förhoppningsvis åker vi dit nästa sommar igen, när mamma har fyllt 60. Tyvärr är det några som vi aldrig kommer att träffa mer; Doris, Lisas (mammas kusin) man Ron samt hennes son Quin (min och Jeppes nästkusin). Quin dog i en bilolycka för snart tre år sedan och det tog väldigt hårt på mig, hårdare än vad jag trodde det skulle göra. När jag och Micke gifte oss fanns det en ensam vinröd kalla i min bukett, till Quins minne.
Nåja, nu håller vi tummarna att resan faktiskt blir av, det hade varit så roligt att få träffa alla igen! Och att få visa mina älsklingar det USA som jag fick se förra gången, så vackert! Både i Kansas och i Montana.  :003:

 Midsommarafton 2004 vid Hidden Avalanche lake uppe bland bergen i Montana. Ett av de vackraste ställen jag varit på.  :003:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.